na vrh

Skladištenje

Skladištenje stvari za selidbu pre ili u procesu selidbe može biti rešenje za koje nikada ne biste pomislili da vam je potrebno. Ako se selite u neki manji stan ili kuću i ne želite da se višak nameštaja ili drugih stvari bacite, najam skladišnog prostora do pronalaska rešenja za stvari je možda pravo rešenje. Možda vaš novi dom nema podrum koji ste nekada koristili za odlaganje. Možda tek gradite svoj novi dom i niste baš spremni za useljenje svih stvari u njega. Ma kakav bio vaš razlog, možemo vam pomoći da pronađete mesto za odlaganje stvari, jer imamo uslugu skladištenja stvari na kraći i duži rok.

Skladištenje stvari za selidbeBez obzira da li tražite dugoročno ili kratkotrajno skladištenje, rado ćemo vam pomoći sa vašim potrebama. Radnici agencije PRO SELIDBE su spremni da vam pomognu i odgovore na sva vaša pitanja u vezi sa personalizovanom i profesionalnom uslugom selidbe za koju se zalažemo od osnivanja.

Kao jedna od najboljih agencija za selidbe u Beogreadu i Srbiji, kada je u pitanju selidba i skladištenje, PRO SELIDBE 011 nudi mogućnost sigurnog skladištenja u Beogradu. Naše višegodišnje iskustvo u selidbi i skladištenju znači da možete verovati da su vaše stvari u stručnim rukama. Uz naše osoblje i sigurnosne sisteme, način pakovanja i čuvanja, možete biti sigurni da će vaše stvari biti sigurno čuvane i nadgledane. PRO SELIDBE 011 će spakovati i osigurati vaše stvari i obezbediti vam suv, siguran prostor za skladištenje koji tražite.

Odabir stvari za skladištenje

Vaše stvari će već biti pravilno upakovane i pripremljene za selidbu, pa možete lako da sortirate predmete pre nego što se preselite i odlučite koji će predmeti ići u vaš dom, a koji u skladište.

Kada se odlučite za skladištenje, vaš posao je završen. Predmeti će biti premešteni našim vozilima sa adrese do skladišta u kome će biti složeni prema redosledu koji ste odabrali i na posebnom mestu rezervisanom samo za vas. Kada budete spremni da preuzmete stvari iz skladišta, dogovorićeno vreme i uslugu dostave na adresu koju naznačite.

Kratkoročno ili dugoročno skladištenje

Koliko dugo planirate čuvati svoje stvari u skladištu? Ovo pitanje je važno razmotriti pre nego što stavite stvari u skladište. Kratkoročno skladištenje i dugoročno skladištenje zahtevaju različite pripreme, tako da je važno razmišljati o tome u ranom procesu selidbe. Svako trajanje skladištenja duže od mesec dana smatra se dugoročnim skladištenjem.
Važno je unapred isplanirati i osigurati da se vaši predmeti pravilno spakuju, tako da oni mogu brzo i sigurno izaći iz skladišta u istom stanju u kojem su se nalazili pre skladištenja. Moramo napomenuti da postoje stvari, odnosno predmeti koje ne bi trebalo razmatrati u sklopu usluge skladištenja. Predmete većih vrednosti bi trebalo čuvati na nekom drugom mestu. Razgovarajte o mogućnostima sa našim predstavnikom u toku besplatne procene selidbe i on će vam sigurno pomoći da procenite svoje potrebe za skladištenjem i usmeriti vas u pravom smeru.