na vrh

Besplatna procena

Besplatna procena selidbe predstavlja prvi korak ka uspešnoj selidbi. Besplatna procena selidbe je savršen način da započnete planiranje i daje vam uvid u raspon budžeta koji možete očekivati za vašu selidbu. Agencija PRO SELIDBE 011 nudi opcije selidbe i skladištenja za veće ili manje udaljenosti koje mogu odgovarati bilo kojem budžetu.

 

TEL: +381 61 14 99 699

 

Šta očekivati od besplatne procene selidbe?

Besplatna procena selidbe na adresiOva besplatna usluga vam omogućava brz i praktičan način za planiranje selidbe

Besplatna procena selidbe nudi pregled onoga što možete očekivati kao troškove tokom selidbe

Ponuda na osnovu besplatne procene selidbe sadrži cenu koja uključuje kompletnu uslugu selidbe koju ste zahtevali od strane agencije PRO SELIDBE 011.

Stvarni trošak vaše selidbe se određuje u skladu sa težinom vaših stvari, udaljenosti na koju se selidba vrši, bilo kojim dodatnim uslugama, kao što su pakovanje i skladištenje stvari.

Zašto procena selidbe na adresi?

Besplatna procena selidbe će vam pružiti predstavu o troškovima selidbe i vrši se isključivo na adresi. Samo na osnovu uvida na adresi lokacije sa koje se selite, besplatna procena ima smisla, jer je to najtačniji način sagledavanja troškova za bilo kakvo preseljenje.

Procenu selidbe na adresi klijenta sve ugledne agencije za selidbe, jer je ova vrsta procene najtačnija, što klijentima daje pravu cenu njihove selidbe. Uostalom, agencija PRO SELIDBE 011 želi da vaše iskustvo selidbe bude najbolje moguće - odličan potez o kome ćete godinama pričati prijateljima.

Besplatna procena selidbe na adresi klijenta pruža i mogućnost da direktno razgovarate sa jednim od naših stručnjaka za selidbe. Omogućuje vam da nam pokažete tačno šta ćete seliti i detaljno razgovarate o potrebama selidbe koji vam može dati i dodatne savete i predloge, kao i razmotriti sve dodatne usluge selidbe, kao što su mogućnosti pakovanja i skladištenja.

Besplatna procena selidbe na adresi takođe ublažavaju rizik od nedostatka detalja i pružaju nam mogućnost da, u saradnji sa vama, napravimo najbolji plan. Nakon završetka procene na adresi, kreiraćemo plan selidbe kako bi se prilagodio vašim specifičnim potrebama za selidbu i skladištenje.

Kontaktirajte nas kako biste zakazali besplatnu procenu selidbe u vašem domu ili poslovnom prostoru, da biste započeli proces procene selidbi.