na vrh

Međunarodne selidbe

Usluge selidbe » Međunarodne selidbe

Međunarodne selidbe su veliki poduhvat, ali agencija PRO SELIDBE 011 uvek ima način za rešavanje i najvećih izazova. Od međunarodne selidbe stvari do preseljenja kućnih ljubimaca, profesionalci agencije za selidbe PRO SELIDBE 011 osiguravaju da se sve obavi sigurno i efikasno. Na svakom koraku međunarodne selidbe, tim radnika naše agencije biće spreman da odgovori na vaša pitanja i pruži neophodne savete.

Skladištenje stvari za selidbu

Međunarodne selidbeBudući da je međunarodna selidba kompleksniji posao od selidbe u Srbiji, ponekad je potrebno sačekati određene dozvole i papirologiju koja kasni. Za ovu situaciju smo obezbedili uslugu kratkoročnog ili dugoročnog skladištenja stvari. Ako vam je potrebno skladištenje tokom procesa međunarodne selidbe, agencija PRO SELIDBE 011 je tu za vas. U našim skladištima ima dovoljno mesta za čuvanje vaših stvari sve do momenta kada ih je potrebno prevesti na drugu lokaciju.

Usluge pri međunarodnim selidbama

Pored samog prevoza stvari u drugu zemlju, nudimo i usluge selidbe koje uključuju:

  • Pakovanje stvari za selidbu
  • Demontažu nameštaja i zaštitu
  • Utovar u vozila
  • Skladištenje
  • Istovar i unošenje stvari na novoj lokaciji
  • Raspakivanje i raspoređivanje stvari
  • Montažu nameštaja i uređaja

Međunarodne selidbe firme

Međunarodna selidba firme nije samo stvar prelaska s jednog mesta na drugo. Kada premeštate poslovanje u drugu zemlju, potreban vam je pouzdan tim koji može da upravlja kompletnim procesom selidbe. Agencija PRO SELIDBE 011 će zajedno sa vama učiniti da selidba firme u inostranstvo bude brza, jednostavna i efikasna, kako biste što pre mogli da počnete sa obavljanjem delatnosti.
Ukoliko angažujete agenciju PRO SELIDBE 011, u svakom momentu možete znati kako se proces međunarodne selidbe odvija, da li postoje problemi i na koji način se mogu prevazići.

Ako ste spremni za međunarodnu selidbu kontaktirajte nas i zatražite basplatnu procenu selidbe, kako biste saznali više o našim međunarodnim selidbenim uslugama.